Onze Zwaardtafels zijn uitgeroepen door menig architect tot de mooiste eiken tafelbladen

Wat is dat toch leuk als je een architect tegenkomt die zegt die Zwaardtafels van jullie zijn echt de mooiste tafelbladen van Nederland. En het is niet een alleenstaande opmerking van 1 enkele architect de afgelopen jaren mochten we vele Swurd tafels maken zoals wij ze noemen geïnspireerd op het zijzwaard van een Skûtsje! We hebben zoveel complimenten gekregen over het maken en de eindresultaten van zo ‘n unieke tafel. In menig interieur staat er inmiddels eentje te pronken en wat is dat gaaf zeg!

Een stukje Friese roots horen we, menig Nederlander heeft een Pake of Beppe, een familie lid of kennis of vrienden die in Friesland wonen of Fries zijn. Ze vinden het geweldig om een stukje tastbaar iets te hebben een heus stukje Friese ambacht net als de Friese Vlag koffie melk associëren ze een Zwaardtafel (wij noemen het een Swurdtafel) met de Friese Vlag producten. Namelijk kwaliteit en betrouwbaar.

Het bijzondere verhaal van ontwerper Feico Westra en zijn Pake Doede een Skûtsje skipper.

Deze prachtige zwaardtafel is geïnspireerd op basis van het zijzwaard van een Skûtsje, Ontwerper Feico Westra wilde een oer Fries product en vond al gauw in zijn eigen geschiedenis dat zijn Pake een Skûtsje zeiler was vroeger die Turf vervoerde in Friesland Drenthe en Groningen. Al gauw kwam de Friese ontwerper op het idee dat de vorm van het zijzwaard van een Skûtsje een bijzondere toegevoegde waarde kon hebben in vele interieurs hierdoor ging de Friese meubelontwerper met zijn pen en papier aan de slag en worden er tegenwoordig in de enige Friese meubelfabriek deze bijzondere en toch ook vaak handige tafels gemaakt en uitgeleverd aan klanten door heel Nederland.

Unieke opties: Van strakke rand tot Skûtsje zwaard randen

Wat deze klassieke Zijzwaarden absoluut uniek maken is de originele randafwerking. U kan kiezen uit een strakke of ronde rand maar ook voor de bijzondere Swurd rand. Dit maakt het blad nog meer bijzonder en geeft een unieke karakteriële uitstraling aan de tafel.

Dit bijzondere tafel ontwerp geeft een hoge waarde aan uw interieur en is ook tevens een goede investering voor de toekomst.

Een Zwaardtafel in massief eiken kopen?

Bent u opzoek naar een bijzondere tafel? Zowel online hierboven kunt u de tafel geheel zelf samenstellen! Wilt u meer informatie bel of mail ons gerust. Wij helpen u graag verder. Liever in het echt zien en de tafel voelen en bekijken kom dan gerust naar onze showroom hier staat een eiken exemplaar.

Wij bezorgen uw zwaardtafel ook van meubelfabriek tot aan uw woning – kantoor.

Bekijk hier al onze Zwaardtafels: https://www.meubelfabriekwestra.nl/tafels/zwaardtafel/eiken/

 

 

× Whatsapp