Online eettafel inspiratie op doen kies je dan voor online kopen of in het echt zien in de showroom van Westra

Online inspiratie op doen voor een ideale houten tafel! Meubelfabriek Westra heeft honderden design tafels op de webwinkel staan van rechthoek, ovaal, deens ovaal, rond en zwaardtafel vormen die u weer in diverse houtsoorten kunt kiezen. Bekijk direct de prijzen per afmetingen en de vele opties zoals schuine randafwerking of een kleur die perfect past bij uw interieur of andere meubels. Wij van Westra snappen dat een design of industriële tafel kopen u niet over één nacht ijs gaat en daarom kiezen heel veel mensen ook om de rit te maken naar onze showroom om de eettafels in het echt zien en als u er zin in heeft krijgt u een gratis rondleiding van Feico en Sandra Westra of één van hun werknemers. Een ware belevenis daar gaat het om bij Meubelfabriek Westra, zo ook bij het adviseren in de showroom met al bijna ruim 30 jaar meubelmakers en jaren lange ontwerp kennis heeft Eigenaar Feico Westra alles in huis om net die tafel voor u te realiseren die past in uw smaak en interieur.

Als het van hout of metaal is kunnen we het maken er zijn bijna geen nee’s te koop in Burgum. We zien een trend dat mensen op onze zeer toegankelijke website hun droomtafel al vaak direct zien en ze kunnen ook direct alle prijzen bekijken en de opties die net even dé tafel maakt zoals de klant het voor zich ziet. Maar zoals ik zei de trend is dat veel mensen daarna toch eerst de tafel, houtsoort of gewoon de mens achter het bedrijf wil ontmoeten of bekijken. We hebben niet voor niets een bijzondere showroom met een panoramaraam van ruim 10 meter zodat de klant direct in de hout keuken kan kijken en natuurlijk laten we ze graag de geur ruiken van het eiken, noten of beukenhout.

Met onze zeer moderne fabriek en meubelmakerij aangrenzend aan de bijzondere showroom zijn we in staat om op zeer hoge kwaliteit een eettafel, kast of maatwerk te produceren! Trots zijn we op het feit dat we een zeer geoutilleerde werkplaats hebben. Mensen schrikken vaak hoe netjes en hoe veel machines en gereedschappen nodig zijn om een mooie design tafel te maken van pure kwaliteit.

Op onze website kan u alvast proeven hoe de werkplaats en showroom eruit ziet de tientallen YouTube video’s geven een goed beeld waar Westra voor staat en wat we doen en we schromen niet om te laten zien hoe we onze bijzondere tafels maken.

Bekijk dus gerust onze webwinkel en doe inspiratie op en wees van harte welkom om onze showroom binnen te wandelen.!

DOE HIER ONLINE TAFEL INSPIRATIE OP

× Whatsapp