Nieuw in onze collectie 2024 de DOODLE stoffen van HE Design

DOODLE stoffen 2024 collectie design stoelen en zitbanken

Wauw wauw wauw dit is echt mooi een stof die niet alleen een absolute blikvanger en een bizarre ai factor heeft maar ook nog eens in diverse kleuren verkrijgbaar is op bijna alles design stoelen van HE Design en niet te vergeten de eetkamertafel banken! Deze stof is een niet te missen stof in onze showroom je ziet direct dat de Doodle stof een hele andere opvallende verschijning is.

Eigenschappen van de Doodle stoffen

een bijzondere eigenschap van de Doodle stoffen is dat de stof heerlijk zacht is en een zeer uitgesproken karakter bevat vooral bij de design stoelen en eetbanken van het merk HE Design. We hebben 99% van de gehele collectie van HE Design in onze showroom in Burgum en deze stof is op bijna elke stoel verkrijgbaar. UNIEK echt uniek. De stof is tevens zeer veerkrachtig en heeft een mooie natuurlijke uitstraling.

Kleuren in Doodle stoffen

In onze showroom in Burgum hebben we een stoel en zitbank in de Doodle stof staan, deze pronken echt ze pronken in de showroom het lijkt bijna wel dat de Doodle stof de andere stoffen en leersoorten de gek aansteekt omdat ze opvallen tussen de zee van design stoelen van HE Design. De kleuren zijn sober, eenvoud en vooral neutraal waardoor ze eigenlijk in ieder interieur passen maar ook in kantoren zal deze stoel de natuurlijk kracht naar binnen halen!.

Doodle stof wat is dat eigenlijk voor stof

Doodle stoffen van HE Design is een hoogpolige meubelstof die heerlijk zacht is. Doodle stof is een 100%PES synthetische stof.

Bekijk online of kom de Doodle designstoel en eetbank zelf uittesten

Een ding staat vast zitcomfort kun je niet online kopen dat is 100% iets wat een feit is. Daarom hebben we bij Westra ook een ruime showroom waar de gehele HE Design stoelen staan opgesteld we zijn een pure dealer in het Noorden geworden de laatste 12 jaar. En kom aub zitten gewoon test ze uit bij een unieke tafel van ons.. Misschien koop je zelfs wel een tafel erbij dan geven wij een leuke korting.

Showroom adres

Mr w m Oppedijk van Veenweg 22d2 – 9251GA Burgum

× Whatsapp