(NIEUW) Fenix tafels in de collectie van Westra

NIEUW!!

Nieuw in ons assortiment zijn Fenix tafels, de laatste tijd kregen we erg vaak de vraag naar deze unieke en innovatieve materialen. In eerste instantie hebben we de ovale tafel collectie aangevuld met deze unieke materialen die vele voordelen kent.

Het blad is 40mm dik en is voorzien van een 2mm dik Fenix laag die in vele kleuren verkrijgbaar is op de webwinkel. Fenix is een materiaal die onderhoudsvriendelijk, duurzaam en een luxe kwaliteit niveau geeft. Voor ons een reden om ze te kunnen aanbieden uiteraard. Wij gebruiken Berkenmultiplex als basis en hierboven op komt het innovatieve materiaal Fenix. Het geeft een stijlvol design welke perfect past in vele interieurs.

Wilt u graag aan een echte luxe Fenix tafel zitten, voelen en aanraken? Kom dan langs in onze showroom in Burgum daar staat een prachtig exemplaar en uiteraard hebben we Fenix stalen in de showroom liggen voor u om de kleuren te bewonderen.

Wat erg opvalt is dat het blad extreem mat van kleur is, en vingertast vrij is en een ultiem zachte oppervlak heeft als je er over heen voelt of streelt. Wij vinden het echt geweldig in ieder geval kom gerust langs in de showroom om het zelf te ervaren.

Link ovale Fenix tafels webwinkel: https://www.meubelfabriekwestra.nl/industrieel-ovaal-fenix/

× Whatsapp