Meubelontwerper Feico Westra verteld over zijn ruim 30 jaar ervaringen als meubelmaker in Friesland

Goeie,

Ik ben Feico Westra, ben 48 jaar en getrouwd met Sandra, in mijn dagelijks beroep ben ik al 18 jaar meubelontwerper in mijn eigen meubelmakers bedrijf daarvoor kreeg ik de kans om ruim 12 jaar meubelmaker te zijn bij bekende meubelmerken.

Ik verzamel al 30 jaar unieke dagelijkse vormen, belevenissen, en ervaringen die ik omzet in de meest unieke meubelstukken! Ik beschouw mijn collectie als een soort ‘Fries/Nederlands’ erfgoed die ik eigenlijk ‘uit’ in mijn museum (mijn showroom) hier staan de meest waardevolle en populairste meubels uit mijn collectie waaronder zelfs de allereerste tafel die ik ooit heb gemaakt voor mijn bedrijf in 2005 (terug gekocht in 2013) Klanten kunnen genieten, voelen en kunnen kopen en zelf ervaren hoe meubels gemaakt worden het is één en al oase van houtbewerking, kunst, en puurheid.

Naast de showroom worden deze exclusieve tafels en kasten gemaakt in onze eigen moderne meubelfabriek in het Friese Burgum. Eén van de weinige meubelfabrieken nog in Noord Nederland waar o.a. zeer moderne computergestuurde machines staan die gecombineerd worden met ouderwetse handenarbeid van de meest getalenteerde vakmensen die ik zeer respecteer. Daarnaast staat het bedrijf ook zeer bekend op het gebied van Sociaal duurzaam ondernemen om wajongers op te leiden tot echte vakmensen waardoor ze zich weer 100% gerespecteerd voelen en weer een doel in hun leven hebben, persoonlijk ben ik hier zeer trots op! Het leidde tot vele opdrachten voor kleine en grote bedrijven, bekende Nederlanders en vele gemeentelijke en Tweekamer opdrachten voor onze meubelmakers. Nieuwsgierig? ervaar het zelf en verbaas u.

 

× Whatsapp