Meubelfabriek Westra begint een jaar geleden met een eigen youtube kanaal

Al ruim een jaar houd Meubelontwerper Feico Westra samen met een werknemer zich full time bezig met het spectaculaire YouTube kanaal van Meubelfabriek Westra. O.a. de YouTube hitseries “De Westras” zijn een grote hit naast de serie “Feico vertelt” een hele reeks avonturen zijn er de revue gepasseerd maar ook richt het YouTube duo zich op zaken als hoe je een blad ovaal maakt of zelfs hoe je een complete tafel of kast maakt allerlei onderwerpen waarmee het bijzondere bedrijf zich vooral bekend wil worden en de klant een beeld wil geven waar ze een bijzonder exclusieve tafel kopen.

De serie “De Westras” bestaat vooral uit meubels die gemaakt worden in de meubelfabriek door de ogen van het personeel en gaan vaak over een bijzonderlijk item, zoals in deel 4 een grote eiken boekenkast op maat maar ook bijzondere thema tafels als de Brandweer tafel die werd onthuld op het eind door Burgemeester Jeroen Gebben. Bijzonder zeggen vele mensen en slogan’s in de showroom van mensen die zeggen “HEYYY jou ken ik van Youtube” het geeft aan dat de massaal bekeken Youtube video goed bekeken worden en hier zijn we dan best een beetje stiekem trots op.!

Op dit moment zijn de opnames gericht op het maken van een zijzwaard van een Skûtsje en worden er spectaculaire opnames gemaakt van een echt skûtsje waarvan we nog niet alles kwijt willen maar dat het bijzonder is staat vast. En met nu al ruim 1400 abonnees komt het vast goed met het succes!

Nieuwsgierig? Bekijk ons Youtube kanaal > https://www.youtube.com/channel/UCd-x1S60g2vD4n0Guq2Cl7w

× Whatsapp