Massief eiken blinde wandplanken met handige gratis installatie mal

Massief eiken wandplanken die blind zijn bevestigd. De laatste jaren zijn deze wandplanken steeds meer een trend aan het worden en zien we vooral dat klanten het prettig vinden dat ze onbezorgd en met een extra hulpmiddel de planken zelf kunnen monteren aan de wand. Meubelfabriek Westra verkoopt niet alleen de massief eikenwandplanken maar levert er gratis direct een handige mal bij waardoor iedereen die een klein beetje handig is zelf met een boormachine en waterpas deze bijzonder mooie en massief eiken planken kunnen monteren.

Meubelfabriek Westra is hiermee uniek en de service blijft niet onopgemerkt i.v.m. de grote aantallen wandplanken die online verkocht worden. De gratis levering is ook een ding mensen hoeven op de webwinkel geen zorgen meer te hebben. Alleen de afmetingen lengte en breedte invullen, de kleur pigment van monocoat uitkiezen of de matte lak en zelfs onbehandeld kun je ze online bestellen is gewoon een handig iets.

Geen wandplank steunen meer in het zicht gewoon mooie strakke planken blind aan de muur bevestigd.

Kies ook voor onze wandplanken, je krijgt er gratis dus een installatie mal bij en gratis bezorging binnen Nederland excl. de Waddeneilanden.

Bestel ze hier: https://www.meubelfabriekwestra.nl/product/wandplanken-met-blinde-bevestiging/

Feico Westra

× Whatsapp