Hoe kiest u uw design stoel

Een stoel maakt een groot deel uit van uw dagelijkse tijd

Een stoel maakt een groot deel uit van uw dagelijkse tijd in het leven. Smorgens begint de dag met een ontbijt vaak en zit je aan tafel jawel op een stoel. Het is niet voor niks dat een stoel een integraal onderdeel is van het dagelijkse leven want als je smiddags thuis komt van uw werk en gaat eten zit u weer op de stoel. Dit herhaalt zich dagelijks waar u ook bent in de wereld. Een stoel is een onderdeel in uw leven als het gaat om aan een tafel te zitten te eten, een krant te lezen of gezellig spelletjes zit te doen met uw gezin of familie en vrienden.

Tip 1 om een goede keuze te maken

Als je wat geeft om de uitstraling, duurzaamheid en vooral het zitcomfort koop je meestal een goede stoel dit kan van een topmerk zijn of een merk wat bij u past qua budget en vormgeving. het allerbelangrijkste is het zitconform natuurlijk. De meeste mensen kiezen op de eerste plaats een comfortabele stoel. Want het is niet alleen de plaats waar u zelf zit maar ook de plek waar u uw gasten vaak ontvangt. Hierbij komt het aspect vormgeving opdoemen… Je wil natuur niet een gamma getho stoel maar wel een stoel die wat uitstraalt. Onze eerste tip is dan ook zoek een comfortabele stoel! Een stoel waarmee je niet alleen jezelf verwent maar ook jou gasten en dit mag best wel iets meer kosten dan een simpele houten tuinstoel.

Tip 2 Vormgeving, uitstraling en welke kleur past bij jou interieur

Je wil natuurlijk niet alleen een comfortabele stoel maar ook eentje die uitstraling heeft. Net als bij een auto is het in huis niet anders de kleur moet bij jou passen je moet hem mooi vinden maar vooral passend zijn bij je andere meubels of kleur van behang, vloer etc… Tja dat is best moeilijk zou je zeggen. In onze showroom in Burgum staan verschillende stoelen in nog meer kleuren. Onze tip is altijd als je onzeker bent kies dan voor een neutrale kleur, dit kan antraciet of cognac zijn en natuurlijk zijn er meer neutrale kleuren. Weet je exact wat je wil kies dan gewoon ook wat het eerste bij je op komt stel je vind fel groen mooi echt doe het je krijgt er geen spijt van is onze ervaring. Dan heb je nog het aspect van vormgeving dit is niet onbelangrijk al is de vormgeving vaan afhankelijk weer van het zitcomfort.

Tip 3 Kies je met leuningen of juist zonder armleuning jou design stoel ?

Tja en dan zit je nog met de vraag wat moet ik doen met armleuningen of juist zonder armleuningen? Wat bekent is wel bij iedereen is dat een design stoel van leer of stof met armleuningen breder zijn dan zonderarmleuningen logisch ook natuurlijk. Heb je veel ruimte waar je tafel en stoelen kunnen staan en vind je het fijn om lang aan de eettafel te zitten kies dan alstublieft voor armleuningen je krijgt er geen spijt van daarnaast is het handig dat je comfortabele stoelen hebt als je bijvoorbeeld een verjaardag hebt waarbij je een stoel met armleuning makkelijk bij je grote bank zet je wil je gasten uiteraard toch het meest comfortabele bieden en dat doe je met een stoel met armleuningen. Daarin tegen is het wel zo dat een design stoel met armleuningen veel ruimte nemen aan een tafel en heb je een niet al te grote ruimte en een kleinere tafel dan kies ik toch vaak echt voor een stoel zonder armleuningen. Ook geef ik ook wel eens het advies van een mix van armleuningen en zonder..

Koop ik online of wil ik ze uittesten in een showroom ?

Een ding staat vast zitcomfort kun je niet online kopen dat is 100% iets wat een feit is. Daarom hebben we bij Westra ook een ruime showroom waar de gehele HE Design stoelen staan opgesteld we zijn een pure dealer in het Noorden geworden de laatste 12 jaar. En kom aub zitten gewoon test ze uit bij een unieke tafel van ons.. Misschien koop je zelfs wel een tafel erbij dan geven wij een leuke korting.

Showroom adres

Mr w m Oppedijk van Veenweg 22d2 – 9251GA Burgum

× Whatsapp