Het maken van een Deens ovale eiken eettafel met de cnc machine anno 2023

Al ruim 18 jaar maken we Deens ovale eiken eettafels maar anno 2023 is het een echte trend. Het grote voordeel al jaren trouwens is dat een Deens ovaal blad je de voordelen bied van een rechthoektafel waar je het blad optimaal kan benutten en de organische vorm van ovaal waar je veel beter met’elkaar kan tafelen. De combinatie is goud waard en past in de meeste interieurs.

Meubelfabriek Westra maakt al ruim 18 jaar Deens ovale eiken eettafels en was het in 2005 tot 2022 nog met de hand een Deens ovaal eerst tekenen op de onderkant van het blad en dan met de hand uitzagen en schuren doet het bedrijf het nu met een geavanceerde computergestuurde cnc machine ook wel een robot die kan frezen genoemd.

In onderstaande video laten we u zien hoe dat in zijn werk gaat in de meubelfabriek, en uiteraard elke klant die bij ons een tafel of kast koopt laten we met trots ook deze machine en de rest van de meubelfabriek in Burgum zien. De machines, de meubelmakerij waar de vakmensen dagelijks werken en de afwerk hal waar de meubels worden geolied of gelakt.

× Whatsapp