friese meubelontwerper feico westra

De Friese meubelontwerper FeicoJr.Westra meer dan 25 jaar geleden begonnen als meubelmaker en is uitgegroeid tot één van Nederlands bekendste meubeldesigners op het gebied van massief houten meubels. Tal van zijn ontwerpen staan in het Tweedekamer gebouw o.a. bij de Tweedekamer voorzitter mevr. Arib. En vele anderen.

Ook voor Gemeentehuizen, Musea, Ziekenhuizen en ontelbare kleine en grote bedrijven zijn de creaties van de Friesche meubelontwerper FeicoJr.Westra aanwezig. Als het nu om ovale eiken tafels gaat of om bizarre vormen het maakt niet uit voor de Fries tellen er maar 2 dingen constructief goed gebouwd zijn en maximaal genot aan tafel, dan komt er vanzelf een uniek ontwerp uit de mouw vallen.

De Friesche meubelontwerper FeicoJr.Westra is geboren in Kollumerzwaag en getogen in het kleine plaatsje Kootstertille in Friesland in het unieke Friesche gebied “de Wâlden” sinds 2005 is hij een eigen bedrijf begonnen samen met zijn vader Andries Westra en niet zonder succes.

Het bedrijf heet inmiddels Meubelfabriek Westra en het Friesche merk heet “WESTRA” vernoemd naar de achternaam van de Fries. Met tal van vakmensen uit de Friese regio en een sociaal duurzame toegevoegde waarde met wajongers is het bedrijf uniek in zijn soort.

Heden word de Friese ontwerper vaak uitgenodigd om ideeën te bespreken voor kantoorprojecten en interieurs voor particulieren. Ook kunt u hem ontmoeten in de meubelfabriek met nieuwe showroom. Op afspraak is vaak handig want het is een druk bezet man.

De Friese meubelontwerper maakt inmiddels aardig naam in Nederland en België maar inmiddels ook al over de rand van Duitsland. Zo is er al een dealer in Hamburg die zijn meubels verkoopt en hier is de Fries aardig trots op.

Nieuwsgierig kijk eens op zijn website: www.meubelfabriekwestra.nl

× Whatsapp