Friese meubelontwerper Feico Westra word razend populair in Nederland

Tot verbijstering van vele bekende meubelontwerpers is de groei van de Friesche meubelontwerper FeicoJr.Westra ontzettend populair geworden in Nederland, met zijn ongekende stijl van werken en het laten produceren van massief houten meubels door meubelfabriek Westra in het Friesche Burgum stromen de opdrachten binnen van particulieren tot de grotere architecten van Nederland en België. Vaak al gaat het om het maken van één uniek item de laatste jaren worden er ook op grote schaal massief houten meubels van de Fries ingezet in grote projecten als Gemeentehuizen en andere grote instellingen.

Ruim 25 jaar geleden als melkertbaner via meubelmakers het vak aangeleerd tot het ontwerpen van gehele interieurs op maat is FeicoJr. Westra uitgegroeid tot één van Nederlands bekendste meubeldesigners op het gebied van houten meubels. Tal van zijn unieke creaties staan o.a. in vele gemeentehuizen en overheidsgebouwen, daarnaast is hij razend populair op de particuliere markt door zijn unieke concept van ondernemen.

Ooit met Heit (vader)Andries Westra begonnen in een klein plaatsje in Friesland was er al een gevoel dat er iets bijzonders ooit op het speelbord kon komen. Het resultaat dat soms een droom werkelijkheid kan worden en er vele creaties van zijn hand in bijna elk dorp of stad van Nederland staat. Elke week word de naam WESTRA bekender in Nederland en België dit omdat bij ons niet het verkopen op de eerste plaatst staat maar het gehele plaatje. Een betrouwbaar karakter en degelijke service is één van de speerpunten van WESTRA. Al diverse keren is de Fries op tv geweest met zijn meubelontwerpen en heeft in vele locale kranten in Nederland al zijn verhaal mogen vertellen waar hij voor staat en vol trots altijd zijn eigen geschiedenis nooit aan de kant zet.

Heden word de Friese ontwerper vaak uitgenodigd om ideeën te bespreken voor kantoorprojecten en interieurs voor particulieren. Ook kunt u hem ontmoeten in de meubelfabriek met nieuwe showroom. Op afspraak is vaak handig want het is een druk bezet man.

De Friese meubelontwerper maakt inmiddels aardig naam in Nederland en België waar het Friese merk WESTRA steeds populairder begint te worden.

Op dit moment zijn we bij verschillende bedrijven ook producent voor dealers maar een groot netwerk heeft hij niet nodig de opdrachten stromen gewoon binnen voor het maken van massief houten meubels.

De meubelfabriek in het Friese Burgum heeft de afgelopen maanden een flinke verbouwing doorstaan, een grotere nieuwe showroom met een stuk belevingswaarde naar de fabriek toe en de meubelfabriek is geupdate met o.a. het vervangen van de dure tl verlichting voor led verlichting en een efficiënter ingerichte fabriek dit resulteert in een beter productie proces en een gezonder klimaat voor de werknemers.

 

Zoekt u een unieke design tafel of juist een industriele tafel? of een mooie kast op maat ? Bekijk onze nieuwste collectie meubels met eigen ogen en kom langs in onze showroom en overtuig uzelf.

Nieuwsgierig maar u bent niet in de gelegenheid om in de showroom te kijken, kijk eens op onze website: www.meubelfabriekwestra.nl

× Whatsapp