Eiken kledingkasten op maat

Meubelfabriek Westra staat vooral bekend om zijn exclusieve eetkamertafels maar niet te min maakt het bedrijf ook al ruim 18 jaar lang unieke massief houten kasten op maat. De trend op het moment zijn kledingkasten van massief eiken, noten of beukenhout. Het eerste neemt een enorme wending in 2023 aangezien de opdrachten groeien in het maken van exclusieve eiken kledingkasten. Grote kledingkasten met bijvoorbeeld een geïntegreerd bureau of juist met openvakken i.p.v. strakke deuren.

Steeds vaker kiezen mensen voor open massief eiken kledingkasten zoals op deze foto.

Ook zien we dat er steeds meer mensen kiezen voor authentiek u moet bijvoorbeeld denken aan bossing panelen i.p.v. strakke eiken panelen.

Exclusieve losse kledingkasten met veel laden en deuren, geheel massief eiken met bossing panelen.

Meubelfabriek Westra heeft niet alleen ruime ervaring in het maken van Kledingkasten maar ook complete inloopkasten worden maandelijks gemaakt in Burgum. Heeft u een ruimte, slaapkamer waar u graag een goede degelijke kledingkast of een mooie inloopkast wil hebben? Wij maken exclusieve kledingkasten vaak van massief eiken in vele vormen, maten en afwerkingen.

Zoekt u een kledingkast met vakken? of juist met veel hang mogelijkheden? of een combinatie van beide kom gerust met een schets en voorbeelden naar de showroom in de ontwerpstudio kunnen we alles bespreken wat u graag wenst. Onze meubelmakers hebben zeer ruime ervaringen in het maken ervan.

Neem gerust contact op en mail naar info@meubelfabriekwestra.nl of bel naar 0511402559

Website: www.meubelfabriekwestra.nl

 

× Whatsapp