Een her beleving over de aller eerste tafel ooit bedacht en gemaakt door Feico Westra

Op 6 December 2019 schreven we al een leuk stukje over de aller eerste tafel ooit bedacht en gemaakt.

“6 December 2019” Een stukje geschiedenis zo kun je het noemen, historische waarde voor het bedrijf Meubelfabriek Westra is het zeker de aller eerste Le Havre ooit gemaakt in 2003 in de oude werkplaats van FeicoJr. Westra zijn oude werkgever hier in de regio. De Le Havre ooit bedacht voor een kerkgemeenschap en ook daadwerkelijk gemaakt in 2003 als kerkmeubel. De mini Le Havre zeggen onze vakmensen in de meubelfabriek van Burgum. Hij staat nu voor het grote glas van 10 meter kijkend over de machinale houtbewerking hal. Een historisch element voor het bedrijf. Nog steeds is de Le Havre zeer populair.

Sinds 2005 is de Le Havre niet meer weg te denken uit de collectie.!

Meer info over prijzen en maatvoeringen? klik dan de button bestellen en bekijk deze unieke tafel. Het eerste ontwerp ooit bedacht door Feico Westra.

♥ 2024 Wat een geweldig iets als je dit nog in bezit mag hebben, toen ik in 2003 nog werknemer was bij Pilat&Pilat mocht ik deze unieke tafel maken, de gedachte dat dit ooit één van mijn beste ontwerpen ooit is gebleken kun je wel zien hoe deze tafel zich verspreid in een eenvoudige metalen koker vorm door bijna alle woonwinkels in Nederland. En toch is de Le Havre mega populair blijkt wel uit de webwinkel en showroom verkopen. Het ontwerp is toch nog zo anders, zo tijdloos dat mensen elke week deze uniek bedachte tafel kopen zowel online als in de showroom. Anno 2024 ben ik nog steeds mega trots op het ontwerp en staat het aller eerste exemplaar uit 2003 nog steeds in onze showroom te pronken.

Feico Westra 18 Januari 2024

Hier te koop in eiken ovaal

× Whatsapp