Duurste tafel uit de collectie Westra ook de meest ambachtelijke tafel

De duurste tafel uit de collectie uit de hand van meubelontwerper Feico Westra is de Flexion tafel. Zeg maar ook direct de allermooiste tafel ooit bedacht in Nederland qua schoonheid en elegantie namens vele architecten en projectinrichters. Niet alleen word de Flexion gemaakt in het Friese Burgum voor particulieren ook bedrijven en andere instanties maken veelvuldig gebruik van deze schoonheid.

Buigen van 1 van de 4 poten van de Flexion.

De zeer opvallende gebogen poten onder het blad word van A tot Z gemaakt in eigen meubelfabriek in het Friese Burgum. De poten zorgen voor een wauw factor die zijn weerga niet kent word er vaak na de tijd gezegd. De reacties van klanten en architecten zijn altijd 10+ en dat doet de Friese meubelontwerper Feico Westra zeer goed.

Meubelontwerper en eigenaar Feico Westra van Meubelfabriek Westra.

De eerste doorbraak direct voor de Tweede Kamer. Voor Jacques Monasch werd één van de eerste exemplaren gemaakt voor zijn werkkamer destijds in het Tweedekamer gebouw en al snel volgde de 2e exemplaar die richting Den Haag ging voor niemand anders dan de destijds Tweede kamer voorzitter Khadija Arib. Ook werd er een exemplaar gemaakt van ruim 6 meter in lengte die na latere overdenkingen wel de meest bijzondere tafel ooit uit handen van de Friese Meubelmakers is geweest.

massief noten houten tafel kantoor werkruimte conferentie vergader massief noten houten tafel kantoor werkruimte conferentie vergader Weldmij Flexion tafel. Khadija Arib (Den Haag)

Dat de tafel niet de goedkoopste uit de collectie van Westra is, is logisch er zit in een standaard (wat is standaard overigens) Flexion poot ruim 40 uur ambachtswerk. Van schaven tot buigen en verlijmen en het tot 1 element brengen is niet alleen ambacht maar pure kunst. De exclusieve Flexion vergadertafel is met geen één andere vergadertafel te vergelijken qua uitstraling en ambachtelijk kwaliteit ’s niveau. De extreme poten onder het blad die gebogen zijn op een ambachtelijke wijze is een extreme vorm van ambachtelijk vakwerk uit Nederland. Met de Flexion heeft u een stukje huzaren in huis die met geen andere vergadertafel is te vergelijken. De unieke uitstraling die de Flexion geeft geeft tegelijkertijd uw bedrijf of organisatie een statement van hoog niveau.

Zoekt u iets extreems bijzonders een tafel die je niet in de woonwinkel tegenkomt? Kijk eens naar de volgende links.

Eiken uitvoering: https://www.meubelfabriekwestra.nl/product/flexion-eiken-ovaal/

Noten uitvoering: https://www.meubelfabriekwestra.nl/product/flexion-noten-ovaal/

Eiken uitvoering vergadertafel: https://www.meubelfabriekwestra.nl/product/vergadertafel-flexion-eiken-ovaal/

× Whatsapp