De zwarte ovale eettafel is in opkomst en de trend van 2023

Tegenwoordig in 2023 zijn Zwarte ovale eettafels erg hip! De ovale vorm geeft natuurlijk al veel voordelen om handig en samen te tafelen maar de kleur zwart is op het moment erg populair. Maar waarom is een zwarte tafel eigenlijk zo populair aan het worden? De trend is op dit moment dat mensen hun interieur een luxe uitstraling willen laten geven en massief eiken in een zwarte beits waarbij je de nerf van het hout nog wel ziet is gewoon weg helemaal in!

Met een ovale zwarte eettafel maak je je interieur sowieso veel smaakvoller en ze matchen ook tegenwoordig vooral bij een stoere industriële look. Maar ook vooral in klassieke woonkamers zie je zwarte tafels steeds populairder worden. Dus met een zwarte ovale eiken eettafel heeft u zonder twijfel een blikvanger in uw huis te staan. Daarnaast is zwart altijd super te combineren met andere kleuren. We maken uiteraard niet alleen ovale zwarte tafels ook Deens ovale zwarte tafels, rond en rechthoek zwarte tafels worden geproduceerd in het Friese Burgum.

Meubelfabriek Westra maakt ovale zwarte tafels helemaal zelf in eigen meubelfabriek in Burgum en gebruikt als basis massief eikenhout. En na het schuren behandelen we de eiken tafels eerst met een Intense black beits van het merk Monocoat. Deze moet minimaal 1 dag goed uitdrogen of harden waarna het lichtjes word opgeschuurd om daarna te worden voorzien van de Monocoat Black olie. Een 2 component olie die je tafel goed beschermt. Het mooie van deze bewerking is vooral dat je de nerf goed ziet en de tafel een relatieve matte en rustige uitstraling geeft.

De Zwarte ovale eiken tafels kunt u hier bekijken bij de afmetingen staan de prijzen en op elke product pagina kunt u zelf de opties aanvinken om uw droom tafel te creëren naar uw smaak.

Feico Westra (eigenaar/meubelontwerper) Meubelfabriek Westra 2023

× Whatsapp