De Showroom Parkeerplaatsen De Ingang Industrieterrein Burgum

Op het industrieterrein van Burgum aan de Mr w m Oppedijk van Veenweg 22d2 in Burgum vind u onze showroom en meubelfabriek. Met een groot parkeerterrein waar u uw auto kunt parkeren naast de fabriek en aan de andere kant van het parkeerterrein waar u de ingang van de showroom van Meubelfabriek kan betreden.

In onze showroom vind u de meest populaire ontwerp tafels van Feico Westra samen met een grote collectie design stoelen die ook net als de tafels gemaakt worden in Nederland. Uniek is de ontwerp studio van eigenaar en meubelontwerper Feico Westra waar u uw wensen kan vertalen in een meubelontwerp. Ook voor uw hele interieur als het gaat om tafels, salontafels, statafels, bijzettafels, Dressoirs, tv kasten, boekenkasten, en ga zo maar door bent u bij ons op het juiste adres.

In de showroom kan u op uw gemak de bijzondere tafels bekijken, voelen en lekker ff aan tafelen, Feico en zijn vrouw Sandra Westra adviseren u graag en laten daarnaast ook vaak de meubelfabriek zien, iets wat echt een hele bijzondere ervaring is voor veel mensen.

Gratis parkeren naast de Meubelfabriek, vertrouwd, 4 camera’s beveiligd staat uw auto goed op ons parkeerterrein, is die vol kan u voor de deur parkeren ook daar staan camera’s om uw auto te bewaken, Eenmaal in de showroom zult u zich verbazen om de mooie eettafels en stoelen naast de hoge kwaliteit en design.

De ingang is aan de andere kant, een loopje van 30 meter maar overigens!

Met uw navigatie moet het 100% zeker lukken, maar u mag als u er niet uit komt altijd bellen!

Wees van harte welkom om onze showroom te bezoeken!

× Whatsapp