Dé interieurtrend van 2018 hét op maat gemaakte tv meubel

Dé interieurtrend van 2018

Een belangrijk onderdeel van je interieur is het tv meubel in je huiskamer. Het is in mijn ogen niet alleen van belang dat het een stijlvol iets is maar vooral ook praktisch. Je kan er al je apparatuur in opbergen die je hebt om tv te kijken of radio te luisteren. Een op maat gemaakt en ontworpen tv meubel is dan ook in mijn ogen dé trend van 2018.

Waar je vooral op moet letten bij een tv meubel

Als je een tv meubel op maat laat maken passend op je bestaande tv die een bepaalde vorm en grote heeft is vaak niet handig, ik adviseer dan ook een tv meubel te laten maken waar meerdere formaat tv toestellen op kunnen staan of in of bij passen. Dit maakt het voor de toekomst iets handiger als je veranderd van tv formaat. Ook een ideale hoogte voor een tv meubel is vaak lastig voor veel mensen merk ik, ik stel me vaak de vraag aan mensen hoe hoog ze zo ongeveer zitten in hun bank of fauteuil als ze naar de televisie zitten te kijken. Meestal is dit rond de 46 cm hoog. Tel hier 20 cm bij op dan zit je vaak in het centrum van je televisie te kijken wat naar mijn ogen zorgt voor de meest ontspannen hoogte.

Kabels en snoeren

Wat ik merk is dat mensen altijd ook een vraag hebben over het kabel probleem. Bij een op maat gemaakte meubel houd ik altijd rekening met of het een staand of zwevend meubelstuk is. Mijn vraag is dan ook vooral wat voor apparatuur ze hebben. Meestal kan er achter in een op maat gemaakte tv kast een kabelgoot gemaakt worden die achter laden en deurtjes gesitueerd is.

Prijs

Een op maat gemaakte tv meubel hoeft helemaal niet duur te zijn, sterker het is iets wat jij wenst voor langere tijd vaak als je een cash en carry tv meubel koopt is dit waarschijnlijk na een paar jaartjes alweer een meubel die je graag wil vervangen. Met een maatwerk tv meubel is het meubel ontworpen naar jou ideale samenstelling.

Ben je klaar voor inspiratie? kijk dan eens naar de tv meubels van Artisew https://www.meubelfabriekwestra.nl/tvkasten/

× Whatsapp