Burgumer meubelfabriek Westra heeft alle prijzen op de webwinkel geen verassingen achteraf

Zoekt u een bijzondere kwaliteits tafel, een eettafel die net even anders is dan de meeste tafels die aangeboden worden in Nederland of België? Kijk dan gerust eens op de website van Feico en Sandra Westra www.meubelfabriekwestra.nl Een bijzondere website met een zeer uitgebreid pakket aan producten. Het heeft de website bouwers ruim 3 jaar lang gekost om te komen wat er nu staat en naast honderden pagina’s aan informatie en productpagina’s is de website ook voor zien van duizenden foto’s en tientallen video’s over het bedrijf en haar producten.

Prijzen zijn relatief vind het echtpaar Westra, we hebben met de website + webwinkel een bijzonder iets gecreëerd in samenhang met de enige meubelfabriek in het Noorden, en dat is namelijk dat de klant direct bij de bron koopt en zo de inkoper en daarna de woonwinkel direct overslaat en zodoende terecht komt bij de makers die A echt ook verstand hebben van houten meubels en B je koopt bij de makers en slaat dus een hele rits aan geldverdienende tussen bedrijven over.

Feico Westra heeft met zijn bijna 30 jaar ervaring als meubelmaker verstand van het ook echt “maken” van een eettafel of houten kast, het is niet bij Westra een “koud” product maar een levenswerk die telkens weer word terug gezien in het product als kwaliteit, aandacht en zorg.. Naast het product komt u niet terecht in een woonwinkel waar een verkoper strak in het pak u te woord staat maar bij een kenner en samen met zijn vrouw Sandra en een groot team van ambacht mensen die jaren ervaring hebben laten we u direct al in de showroom door een mega groot panorama raam zien hoe het product word gemaakt om daarna ook echt een rondleiding “door” de meubelfabriek te krijgen. Iets wat zeer bijzonder is.

Dan weer over de prijzen, we hebben een open beleid dit betekend dat we geen prijzen verborgen houden, via de webwinkel op de website van Meubelfabriek Westra kunt u direct de prijzen zien maar we zijn veel verder gegaan de laatste jaren om ook de klant zelf het ontwerp uit te breiden met vele opties iets wat zeer gewaardeerd word. De prijzen zijn eerlijke prijzen “Ik weet we zijn niet de goedkoopste” aldus Westra maar wel de beste en de meest vooruit strevend Noordelijke merk “Westra” op het gebied van in ons segment. Het hoge niveau waarop onze meubelmakers werken in een extreem geoutilleerde meubelfabriek maakt het dat de klant “Ziet” waar die voor betaald en dat vind Westra zeer belangrijk.

En dan het personeel, die zijn gepokt en gemazeld in het bewerken van hout vaak geschoold en via stage terecht gekomen in de meubelfabriek waar ze door praktijk ervaring het vak hebben geleerd bij Westra een deel van het personeel zijn echte houtbewerkers en een deel zijn meubelmakers maar ook YouTube s en kantoor personeel heeft het bedrijf in dienst. En geoliede machine kan men gerust zeggen.

Zin in een bezoek aan de bijzondere showroom? Kom langs en ontmoet de mensen achter de schermen.! Wees van harte welkom in het mooie Friese Burgum.

www.meubelfabriekwestra.nl

Alvast nieuwsgierig kijk dan eens op ons YouTube kanaal> https://www.youtube.com/channel/UCd-x1S60g2vD4n0Guq2Cl7w

 

× Whatsapp