Bijzondere ovale tafels en het onderscheidend karakter

“Bijzondere ovale tafels”
Wat is eigenlijk een bijzondere ovale tafel ? Ik ben Feico Westra meubelontwerper en eigenaar van Meubelfabriek Westra uit Burgum.
Een bijzondere ovale tafel moet “wat anders hebben” dan een ontwerp die je vaak op de woonboulevards aantreft of in een normale meubelzaak.
Het moet niet “de standaard” zijn maar juist compleet anders, apart, uniek gewoon weg een bijzondere eerste klik van “ja dit is hem” Naast dat het wat anders zijn is ook de functionaliteit zeer belangrijk voor mij en om dit te vertalen in een bijzonder ontwerp denk ik dagelijks na over beenruimte onder een tafelblad, en het kwijt kunnen van de stoelen deels onder het blad.
Dit zijn belangrijke onderwerpen die een tafel bijzonder maakt naast een unieke vorm. Veel meubelontwerpers praten vaak over het zogenaamde “vormentaal” ik vind dat persoonlijk te vroom en eigenwijze woordkeuze, zeker voor een ras echte Fries die veel al bekend staan om eerder een “nuchtere taal” te gebruiken.
En dat doe ik dan ook elke dag om mijn Friese nuchtere taal om te vormen in bijzondere ovale tafels te creëren, en niet zozeer uit het aspect van mooi en design eerder uit de nuchtere taal van het hedendaagse het al eeuwen bestaande.. het spreekt voor zich dat mensen vaak ook nuchter denken, iemand die vaak denkt ik wil een bijzondere ovale tafel, een “net wat anders hebben” zeg maar gerust dat mensen “niet standaard” willen.
Ik hoop dat ik voor u met onze bijzondere ovale tafels heb bereikt wat u zoekt, het net wat anders hebben, een niet standaard ovale tafel of gewoon weg gezegd een bijzondere ovale tafel.
Over de nog veel bijzondere wijze hoe onze meubelmakers deze bijzondere ovale tafels maken vertel ik u graag in onze showroom of als u nieuwsgierig bent verklapt onze bijzondere website alvast op via bijzonder leuke info filmpjes wie wij zijn, wat we doen, waar we voor staan en vooral hoe het gemaakt word.
Bekijkt u onze ontwerpen en klik ze aan u kunt de prijzen zien op onze webwinkel en zelfs uw eigen keuzes maken om net even de niet standaard tafel te hebben maar juist “uw samengestelde tafel” dit maakt het juist bijzonder niet voor mij maar vooral voor u als klant.
× Whatsapp