4 echte medewerkers op werkdagen achter de pc om u te helpen bij online bestellingen op onze webwinkel

Helaas is onze fysieke showroom t/m 19 januari gesloten.

Maar omdat we een gezonde onderneming zijn en een positieve instelling hebben kunnen we tegen een stootje. Met een eigen team is Meubelfabriek Westra online ruim 2 jaar bezig met het ontwerpen, ontwikkelen en het uitdragen van misschien wel de beste webwinkel ooit op het gebied van eetkamertafels en aanverwante meubels, of het nu een design tafel van geheel eiken of noten is of een echte industriële tafel of zelfs de hybride uitvoeringen van hout in combinatie met staal bij ons vind u het. Naast de honderden modellen kunt u daarnaast altijd het gewenste model geheel zelf samenstellen d.m.v. plaatjes (kleurstalen, randafwerkingen, staalkleuren etc.) en tekst mogelijkheden zoals afmetingen, hoogtes etc.

16 verschillende kleuren op basis van eiken hout!

Gratis kleurstalen bij het bestellen van de tafel online! Dit is een service van ons die we al ruim 2 jaar verschaffen aan de klant hierdoor kan u als klant na het bestellen de kleurstalen thuis rustig uitzoeken wat het beste past bij uw andere meubels of interieur en geeft dit via whatsapp of email aan ons door. Hoe mooi is dat!!

Na de bestelling van uw tafel gaan wij voor u aan de slag in onze moderne meubelfabriek in het Friese Burgum, onze Jeroen is de bedrijfsleider ooit begonnen als stagiair en binnen 7 jaar uitgegroeid tot bedrijfsleider van de gehele meubelfabriek waar 12 mensen hard werken aan de mooiste meubels van Nederland.

“Kwaliteit en service” zijn Jeroen zijn woorden en proberen je afspraken na te komen aldus Jeroen! Hij en zijn team houtbewerkers en proffecionele meubelmakers staan voor kwaliteit en elk meubel word dan ook met de hand gemaakt in de misschien wel de meest geoutilleerde meubelmakerijen van Nederland.

Bedrijfsleider Jeroen bezig met een Le Havre tafel.

Bezorging in corona tijd? Jazeker we mogen gelukkig de lopende en nieuwe online opdrachten bezorgen bij u thuis volgens de r.i.v.m. richtlijnen, We zorgen er altijd voor dat we mondkapjes en handschoentjes bij ons hebben en de pinapparaten worden bij elke klant goed schoongemaakt met alcohol. Hierdoor zijn we in staat om zo corona-proof uw bijzondere meubel bij u thuis te plaatsen!

Bezorging van uw meubel door ons eigen team!

Heeft u hulp nodig bij het online bestellen van een tafel? Bel ons 06-301 42 411 of Whatsapp via de groene button links onder op elke pagina. Ook mag u e-mailen uiteraard naar info@meubelfabriekwestra.nl Op werkdagen zijn we ook bereikbaar op onze huistelefoon uiteraard 0511 40 2559 mocht er niet opgenomen worden wees niet ongerust dan is het waarschijnlijk druk!

Feico en Sandra Westra altijd op werkdagen paraat om te helpen telefonisch, email of whatsapp!

 • Echte handgemaakte meubels
 • Groot aanbod met honderden modellen klik hier voor de webwinkel>
 • Fysieke showroom in het Friese Burgum
 • Rechtstreeks uit eigen meubelfabriek in Burgum
 • Online zelf ontwerpen zoals u de tafel wilt hebben
 • Zeer gericht op ouderwetse garantie en service
 • U koopt direct bij de bron met andere woorden we leveren direct aan u en niet via een dealer
 • Meubelfabriek Westra is dé ovale tafel specialist in Nederland

Wilt u graag een tafel eerst bij u thuis hebben staan wij noemen dit proeftafelen! Dit kan u voor €75,- bestellen in onze webwinkel, het kost u idd €75,- maar geeft u veel voordelen ten opzichte van online winkelen en in onze showroom tafelen en besteld u direct bij onze werknemer thuis? dan gaat de €75,- er direct vanaf dus dan kost het proeftafelen u ook niets. Dat noemen wij pas service!!!

 • U hoeft de deur niet uit
 • U ziet direct of het model past in uw interieur
 • Direct d.m.v. proefstaaltjes de juiste kleur voor de tafel uitzoeken
 • Corona-proof
 • Direct fysiek kopen bij een thuisdemonstratie
 • De €75,- voor het proeftafelen terug bij directe aankoop tafel

Plan hier> uw thuisdemonstratie

× Whatsapp