3 Foto’s van een naakte Flexion tafel gelekt in de media

Gelekt in de media

Oeps .. Een paar foto’s van naakte Artisew Flexion tafels waren afgelopen weekend verspreid op internet. Dus maakte ik er mijn missie van om erachter te komen wat er mis was gegaan.

Een van de naakte Flexion poten.

Meubelmaker_fabriek_productie_lijmen_buigen_eiken_hout
Meubelmaker_fabriek_productie_lijmen_buigen_eiken_hout

Ik vroeg de media-afdeling van Westra-interieur wat de verklaring was. Hun boodschap was duidelijk: “We willen niet dat er aan onze tafels naakt word getafeld”. Ik ging akkoord. Ze moeten op zijn minst een jas (afwerking) dragen, zodat iedereen kan tafelen heb ik jou daar.

Besluitend dat het het beste zou zijn om erachter te komen wat er rechtstreeks vanuit de mond van het paard was gebeurd, ging ik naar De werkplaats om een Flexion te bekijken. Ik stond voor deze bizarre, Flexion tafel en stelde mijn vraag. “Brrrrrrrrrmmmmmmm, wiiiieeeeeeeeh, brrrrrrrrm”, reageerde het. Redelijk cryptisch, dacht ik.

Deze close-up onthult … de eerste vorm.

Ik stond op het punt de werkplaats te verlaten toen ik de Voorman tegen het lijf liep. Hij vertelde me dat deze procedure eigenlijk heel normaal is. Eerst een perfecte naakte Flexion en daarna afwerken die hap. Ze weten dat dit vanaf dag één bij de Artisew één van de procedures is. 

Betekent dit dat onze Flexion tafels overal naakt zouden kunnen staan? Nou ja, dat kunnen ze. Maar alsjeblieft niet onze Flexion pesten ;-).

Deze unieke tafel in het echt bekijken?

www.meubelfabriekwestra.nl

× Whatsapp