10 Tips voor het online kopen van tafels en kasten

SHOPPING CHECKLIST: 10 TIPS VOOR HET ONLINE KOPEN VAN MEUBELEN

Een van de grootste trends is het online winkelen op dit moment, als je wat koopt of besteld hebben mensen vaak een grote tevredenheid bereikt door items in een virtueel winkelwagentje te plaatsen.

Door de jaren heen is het steeds eenvoudiger en aantrekkelijker geworden om online te winkelen. Er is een breed scala aan opties om een tafel of kast samen te stellen op een meubelwebsite, Bezorging is vaak gratis en de beste bonus is dit allemaal te doen terwijl je luiert op je lekker luie zitbank of heerlijk aan tafel zit weg te kwijnen van de prachtige modellen tafels en kasten.

De grootste ‘pro’ van online winkelen is echter ook de grootste tegenslag: het is virtueel. Je kunt niets uitproberen, iets aanraken, het persoonlijk zien of een persoonlijke klantenservice ontvangen. En, moeten we echt wijzen op de vele gruwelverhalen over online zien of persoonlijk ontvangen? Met dat gezegd zijnde, gaan we je helpen je weg te zoeken door de deugden van online winkelen. Of dit nu de eerste keer is dat je online meubels koopt of je 20e, kijk eens naar de 10 dingen waar je op moet letten bij het plaatsen van een online bestelling of aanvraag.

Over mij

Ga door de “over ons” pagina van het bedrijf. Lees de details over het bedrijf, informatie over hun klantenservice, reviews, beleid en service. Als u zich na het lezen van die pagina niet beter voelt, raden we u aan een nieuwe online winkel te zoeken om uw meubels te kopen.

Materiaal stalen

Wees niet bang om te vragen naar kleurstalen en stoffen! Vraag de klantenservice van het bedrijf of ze je fysieke stalen kunnen geven, zodat je precies kunt zien wat je krijgt en een geweldige manier hebt om je andere decor te matchen voordat je meubelstukken bezorgt worden. Als het betreffende staal / stof niet beschikbaar is, probeer dan op Pinterest, Google, Instagram of een ander online platform naar uw meubelstuk in die kleur en / of stof te zoeken, want er is een mogelijkheid dat iemand het heeft gepost. Je kunt zelfs zo ver gaan als met die persoon praten, indien mogelijk, en hun mening krijgen over de kleur en kwaliteit. Tenslotte als de webwinkel een fysieke winkel heeft om binnen te lopen is dit altijd de veiligste keuze voor de keuze van de afwerking en kleur.

Meten is weten

Sla geen stappen over als het gaat om online kopen. U kunt op twee manieren meten. Als je al weet waar je je meubel wilt zetten, meet dan de ruimte die het inneemt. Zorg ervoor dat je de ruimte twee keer meet om zeker te zijn. Als je echter willekeurig een meubel vindt dat je echt wilt, noteer dan de afmetingen van het meubilair van de website en begin met het meten van plaatsen in je huis waar je je binnenkort te kopen stuk kunt plaatsen. Een meubel kopen waar je absoluut dol op bent, is geweldig, geen plek hebben om het te zetten, is het niet.

Model

Hoewel de afstanden voor Eettafels en stoelen erg belangrijk zijn, is ook de maatvoering dus erg belangrijk. Door een van de twee dingen te onderzoeken, kunt u ervoor zorgen dat u het meeste uit uw ruimte haalt. Meet de breedte en hoogte met een meetlint of maak een los model van wat u wilt met dozen of andere items bij u thuis die overeenkomen met de breedte en hoogte. Als u dit doet, voorkomt u dat u een tegelkruk koopt met een bar-hoogtemeter.

beoordelingen

Vertrouw niet wat een bedrijf je vertelt, vertrouw erop wat hun kopers je vertellen. U krijgt een betere beoordeling van uw aankoop door de woorden van de vorige klanten van het bedrijf. Besteed aandacht aan de gemiddelde beoordeling van een artikel en lees vervolgens de hoogste recensies en opmerkingen, evenals de laagste recensies en opmerkingen.

Komt terug

Koop geen meubels zonder garantie, immers je weet maar nooit dat er een fabricage fout later in de tijd van gebruik kan opdoemen. Kijk ook naar reviews van andere klanten hoe een bedrijf hiermee omgaat voor je online koopt.

Productbeschrijving en functies

Het lijkt alsof dit geen goed idee is, maar voor het geval dat niet zo is. De belangrijkste tip die we u kunnen geven, is om de productbeschrijving te lezen. Een online bedrijf moet een duidelijke uitleg hebben over wat het product is en / of hoe het werkt. Het moet gedetailleerde beschrijvingen bevatten van wat u gaat krijgen, inclusief gebruikte materialen, ontwerpinspiratie, vorm, stoffering / afwerking / kleur, belangrijke kenmerken en kwaliteitsniveau. Dit is de eerste indicatie of je het gaat kopen of niet, omdat je kunt zien of wat je zoekt wordt genoemd in de details van het item dat je leuk vindt.

Klantenservice

Wees niet bang om contact op te nemen met de klantenservice voordat u een aankoop doet! Daar zijn ze voor! Je geeft overal een paar honderd tot een paar duizend dollar uit aan meubilair, het minste wat je kunt doen is al je vragen laten beantwoorden. Veel online sites zoals www.meubelfabriekwestra.nl hebben een invulformulier, mail adres of wat heden de trend is een Whatsapp nummer waarom vaak direct gereageerd kan worden om al uw vragen te beantwoorden.

Veilige website

De eenvoudigste manier om erachter te komen of u op een beveiligde site winkelt, is door naar hun URL te kijken. Als de “https” niet de “s” heeft dan is die site niet beveiligd. U moet ook het woord ‘beveiligd’ naast de URL zien. Kijk naar www.meubelfabriekwestra.nl aan de linkerkant. Besteed extra aandacht aan de beveiligingsberichten wanneer het tijd is om uit te checken. Plaats nooit uw creditcardgegevens in een site die niet opnieuw meldt dat hun betaalpagina beveiligd is.

oordeel

Vertrouw op je gevoel. Als je geen goed gevoel hebt, ga dan met je gevoel mee. U bent de koper, u moet dagelijks naar uw aankoop kijken en kijken naar de deuk op uw bankrekening. Voel je niet onder druk gezet om iets te kopen waar je niet 110% zeker van bent, vooral niet op een website die je niet voor 150% vertrouwt.

× Whatsapp