WESTRA Garantie

Wij zijn zo overtuigd van onze kwaliteit’s meubelen dat we een vol jaar garantie geven.

Mocht er toch onverhoopt iets zijn met de meubels neem dan contact op met ons dan zorgen we voor een snelle reactie.

Ouderwetse service en kwaliteit staan we bekend om en streven elke dag om nog beter te worden.

WESTRA wil tevreden klanten

Wij van WESTRA houden van heldere afspraken. Voor het het kopen van een artikel via internet bent u als consument normaliter van overheidswege “beschermd” middels een aantal spelregels in de “Wet kopen op afstand”:

  • 14 dagen bedenktijd
  • Annuleren bestelling zonder opgaaf van reden

Voor deze webwinkel gelden echter andere regels!

Bedenktijd / annuleren bestelling niet van toepassing!

Voor onze webwinkel is op bovenstaande regels echter een uitzondering op van toepassing; De uitzondering Maatwerk!

De Uitzondering voor Maatwerk

Producten die u via deze webwinkel koopt worden voor u op maat en volgens de door u ingevoerde specificatie gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is na een succesvolle betaling definitief.

Toch niet tevreden?

Ondanks dat wij onze uiterste best doen om u met een goed maatwerk meubel van dienst te zijn, kan het in een enkel geval voorkomen dat u niet (geheel) tevreden bent. Wij verzoeken u dan ook om in dat geval direct contact met ons op te nemen.
Wij zullen er dan alles aan doen om uw klacht te verhelpen.

Bezorging WESTRA

Zodra het meubel klaar is nemen wij contact met u op voor levering. Heeft u gekozen om het meubels zelf af te halen bij de fabriek zorgen wij voor een extra paar handen om het in te laden. Heeft u gekozen voor het meubel te laten bezorgen bij u thuis gaat dit altijd in overleg met u uiteraard. U hoeft alleen te zorgen voor een vrije en bezemschone plek waar onze meubelbezorgers uw maatwerk meubel mogen plaatsen.

Levertijden WESTRA

U kunt kiezen voor verschillende levertijden bij WESTRA. 4-6 weken, 4-10 weken en eerder dan 4 weken hiervoor rekenen wij een meerprijs van 10% voor i.v.m. verschuiven in onze planning.
In overleg is er overigens uiteraard veel mogelijk en bespreekbaar bij ons.

Betaling WESTRA

Op al onze maatwerk producten vragen wij 50% aanbetaling, voor ons is dit 1 van de 4 wielen van een zeer goed functionerend bedrijf. We geven de mogelijkheid om in 1 keer het bedrag over te maken maar ook online kan u kiezen voor 50% aanbetaling. Het resterende bedrag mag contant of via een pinautomaat deze hebben de bezorgers bij hun.

× Whatsapp